Zelf op foto?

Reeds op foto gezet

Zijn wij een keer bij u langs geweest terwijl aan het werk was, dan komen de foto’s op deze site terecht. Dit wordt niet altijd meteen gedaan waardoor het tijdens drukkere periodes wat langer kan duren voordat de foto’s verschijnen. Indien u vragen heeft over wanneer uw reportage online zal komen, kan u steeds contact opnemen met ons.

Ook zorgen wij ervoor dat er steeds verschillende werkzaamheden getoond worden. Dit om eentonigheid te voorkomen. Verder wordt ook maximaal 1 reeks per dag online gezet.  Dit wordt gedaan om u een jaar rond, elke dag (indien mogelijk),  foto’s te kunnen bieden.

Hierdoor kan het echter gebeuren dat u een tijdje zal moeten wachten op uw reportage

Indien wij bij u zijn langs geweest, maar liever niet hebt dat uw herkenningspunten (bedrijfsstickers, nummerborden, …) te zien zijn. Dan is het steeds mogelijk om deze te laten blinderen/verwijderen. Hierdoor kunnen wij uw privacy garanderen.

Afspraak maken

Wil u zelf een keer op foto gezet worden? Of wil u uw bedrijf een keer in beeld brengen, dan kan dit. Het enige wat u moet doen is even contact op nemen via de contactpagina. Hierna kan zeker iets geregeld worden.

Bij een bedrijfsreportage komen wij een kijkje nemen op uw bedrijf waar de nodige foto’s en/of filmpjes gemaakt worden. Dit kan gaan van het melken, uitmesten tot … . Vervolgens worden deze foto’s, indien gewenst, op de site geplaatst. Hierbij wordt de nodige uitleg gegeven, waardoor iedereen de stand van zaken kan volgen.

Van de dingen die u niet op foto wil, of niet wil dat vertelt wordt, wordt niets openbaar gemaakt. Hierdoor blijft alles wat u wenst privé om de privacy van uw bedrijf te garanderen.

Ook voor gewone foto’s op het land kan u steeds contact opnemen met ons. Vermeld hierbij liefst meteen;

  • De plaats
  • De dag (en uur indien mogelijk)
  • Eigen machines/beheer of loonbedrijf?
  • Welke trekkers/machines aanwezig zullen zijn

Foto’s aanvragen

Wanneer wij bij u langs zijn geweest, kan u steeds de foto’s aanvragen voor privégebruik . Laat ons weten welke foto(‘s) je wil ontvangen, dan worden deze opgestuurd met een speciaal copyright erop, dat minder opvalt dan hetgeen wij gebruiken om op de website te plaatsen.

De doorgestuurde foto’s zijn in groot formaat. Hierdoor zijn wij in sommige gevallen genoodzaakt om gebruikt te maken WeTranfser. De bestanden worden dan omgezet tot een ZIP bestand. Dit is te openen m.b.v. WINRAR waarna het bestand ‘uitgepakt’ kan worden en de afbeeldingen zichtbaar worden.

Indien hier problemen mee zijn, horen wij het graag.