Wallpapers

Opzoek naar een mooie foto voor op je bureaublad te plaatsen op je pc of laptop? Zoek dan hier de mooiste foto’s en volg de volgende stappen om hem in te stellen als bureaubladachtergrond.

  • Mozilla Firefox: Rechts klikken op de afbeelding. Kies vervolgens voor ‘Als bureaubladachtergrond instellen’.
  • Google Chrome: Rechts klikken op de afbeelding. Kies vervolgens voor ‘Afbeeldings-URL kopiëren’ en plak deze in een nieuwe adresbalk.Klik dan weer rechts op de afbeelding en kies voor ‘Afbeelding opslaan als …’. Zoek de afbeelding op je PC en stel hem in als bureaubladachtergrond.
  • Internet Explorer: Gebruik dezelfde methode als bij Google Chrome.

Bij het instellen via de webbrowser, gebruikt u best de functie uitvullen. Hierdoor vervormt de foto niet.

Wij gaan proberen hier regelmatig enkele nieuwe afbeeldingen te plaatsen zodat ook jullie up-to-date bureaublad achtergronden kunnen gebruiken. Al onze wallpapers worden standaard in het formaat 16:9 geplaatst, omdat dit één van de meest voorkomende beeldschermverhouding is. Hebben jullie een ander type beeldscherm, dan kan altijd een wallpaper in een ander formaat aangevraagd worden.

Indien u zelf een interessante foto hebt gezien op de site, die je als achtergrond wil hebben, kan je steeds contact nemen met ons of reageren via onderstaand formulier. Dan wordt de desbetreffende foto in de beste kwaliteit op deze pagina geplaatst.

Klik op de merken om jouw favoriete wallpaper te zoeken:

miniaturen_wallpaper_links (2)   miniaturen_wallpaper_links (1)   miniaturen_wallpaper_links (3)   miniaturen_wallpaper_links (4)   miniaturen_wallpaper_links (5)

Heeft u problemen met het instellen van de wallpapers, of heeft u een ander beeldschermformaat? Neem dan gerust contact op met ons, dan helpen wij u graag verder.

Met dank aan Farmerforum/Farmerfoto voor de opslagruimte van de wallpapers. Ieder jaar worden de wallpapers van deze website verwijderd. Wil je toch een wallpaper van eerdere jaren, dan zijn deze nog wel terug te vinden op voorgenoemde website.