Welkom op Agrofotografie

Bij deze de eerste post van Agrofotografie. Zoals bij ‘Wie zijn wij‘ reeds staat beschreven, is deze site het resultaat van het samen gaan van 3 bestaande foto websites. Namelijk; Landbouwfotografie van Kevin en Ferre, Tractor In Beeld van Gert en Farmingpictures van Mike.

Doordat wij in de toekomst nauwer zullen samenwerken, en onze updates op 1 gemeenschappelijke website zullen plaatsen, kunnen wij u een breder gamma aan foto’s ter beschikking stellen.

Voorlopig is dit alles nog een soort van proefproject. Wanneer we merken dat alles vlot en correct kan verlopen, zullen wij waarschijnlijk de beslissing nemen van onze site te verhuizen naar een .be- of .com-domein.

Deze moeten echter betaald worden. Heeft u daarom interesse om ons hierin te steunen? Dan kan dit door middel van sponsering. In ruil hiervoor, krijgt u een plekje op onze site waar uw reclame geplaatst wordt.

Tot slot wens ik jullie veel plezier met het bekijken van onze foto’s en video’s. De eerste echte foto update, zal in de loop van de dag volgen.

Vriendelijke groeten

Mike, Kevin, Ferre, Gert
Agrofotografie