Bedrijfsreportage – LMB antens

Antens (2)Even geleden kon u al de vijf John Deere reportages zien die we maakten tijdens het filmen voor LMB Antens en vandaag kunnen we onze opdracht afronden.

Enkele dagen geleden gingen we daarvoor nog even terug naar Baarle-Nassau, om op het bedrijf zelf de laatste shots te filmen. Deze week werd er dan ook volop aan het filmpje gewerkt en vandaag stellen wij het dan ook met trots aan jullie voor op de site.

[youtube=http://youtu.be/Jxdfvu_eGMQ]

Antens (1)

Naast de landbouwmachines, is LMB Antens ook verkoper van tuinmachines, natuurlijk ook van John Deere. Naast John Deere, is LMB Antens ook officieel verdeler van JCB bouwmachines.

Naamloos

Voor een goede service te kunnen bieden aan hun klanten, heeft LMB Antens een groot magazijn aan onderdelen, waardoor de meeste onderdelen direct leverbaar zijn. Dit assortiment aan onderdelen gaat van de kleinste moeren en bouten tot gewichtsblokken voor op de trekkers.

Antens (4)

Vlak naast de handelsruimte, is de ruime werkplaats gelegen, waar een enthousiast team van zes monteurs dagelijks aan het werk is, om een optimale service te bieden tegenover de  klanten.

Antens (5)

Omdat bij sommige problemen, het niet meer mogelijk is om de machines tot in de werkplaats te brengen, beschikt LMB Antens over drie servicewagens. Hierdoor kan het bedrijf een service op het land leveren.

Antens (3)

Afsluiten doen we vandaag met een dankwoord naar Toon Antens en de rest van het LMB Antens-team. Wij willen hen danken, voor de kans die zij ons hebben gegeven om de reportage en natuurlijk het filmpje te mogen maken. Ook voor ons was dit een leerrijke ervaring, die we hopelijk ooit bij een volgende bedrijfsreportage kunnen gebruiken.

Voor eer informatie over het bedrijf, kan u steeds terecht op hun website www.antens.be.

Ook willen wij de loonbedrijven die wij hebben mogen filmen voor de film graag bedanken. Dit waren; loonbedrijf De Schalm uit Alphen, H. Verboven uit Zoersel, S. Arnouts uit Loenhout, J. Brosens uit Essen en tot slot K. Tax uit Achtmaal.

Hebt u zelf interesse in een bedrijfsreportage op uw bedrijf? Neem dan zeker contact op men ons via agrofotografie@hotmail.com of via de contactpagina.

Update door het voltallige AgroFotografie-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *