Agrofotografie, achter de schermen

2014 zit er alweer op, daarom geven we jullie een kijkje achter de schermen van AgroFotografie.

Beginnen doen we met enkele cijfertjes. De afgelopen maanden hebben wij zo’n 36.000 individuele bezoekers gehad, goed voor net geen  400.000 paginaweergaven. Op 14 en 15 september hebben wij het hoogst aantal paginaweergaven gehad. Dit zijn niet toevallig de twee dagen volgend op de release van het nieuwe websitedesign.
In hoeverre we Google Analytics mogen geloven, wordt de website wereldwijd bezocht. Uiteraard steekt België, met zo’n 70% van de bezoekers, er een stuk bovenuit maar ook Nederland doet het zeer goed met zo’n 23% van de bezoekers. Dit is uiteraard te wijten aan het feit dat wij ook zeer regelmatig Nederlandse bedrijven op foto vastleggen.

Genoeg cijfers, tijd voor nog enkele foto’s van hoe wij achter de schermen te werk gaan!

2015 (5)

2015 (1)

2015 (7)

2015 (10)

2015 (6)

2015 (4)

IMG_8608

2015 (8)

2015 (9)

Om af te sluiten vandaag willen wij alle landbouwers, akkerbouwers, loonbedrijven, … bedanken om ons foto’s te laten nemen van hun machines ten velden en op de bedrijfsterreinen. Ook willen wij alle organisatoren van de diverse trekkertrek-wedstrijden bedanken om ons toe te laten op de piste, om de mooiste foto’s te kunnen maken. Wij hopen dat we volgend jaar weer welkom zijn!

Voor volgend jaar wensen wij iedereen alvast een succesvol jaar, met hopelijk vele mooie tijden ten velde. Voor iedereen die hun machine(s) weer graag op foto wil zien, staan wij ook in 2015 weer paraat met de camera’s. Wij zijn net als afgelopen jaar, te bereiken via de website en E-mail (info[at]agrofotografie.be). Maar ook via Facebook zijn wij vlot te bereiken! Dat laatste is misschien nog de snelste manier.

Wij wachten op jullie berichten en hopelijk tot ergens op het veld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *