Trekketrek Peer (Deel 5/5)

Vandaag komen we aan aan de laatste update vanop de trekkertrek in Peer.
Het is niet de langste update, maar naar mijn mening, wel de mooiste! Zo zien we onder meer de trekkers uit de vrije klasse, met toch wel enkele speciale machines en zien we ook de Specials van de MEGA-sport klasse.

Veel plezier met het bekijken van deze laatste trekkertrek update. Vanaf morgen gaan we weer verder met het gewone landbouwwerk!

[slideshow]

Als eerste in de vrije klasse zien we alweer een trekker van H. De COSTER. Namelijk de John Deere 8530.

Een tweede John Deere van J. P. Dewit, dit keer een 8.245R.

Rik Broekx met de Fendt 930 met voor en achter een bosfrees van bosbouw onderneming Vandervelden uit Hamont.

Nog een trekker van Vandervelden. Dit keer een Valtra S352 zonder enige vorm van gewichten, hij kwam dan ook niet heel ver.

Een eerste trekker van loonbedrijf Geutjens. De New Holland T8030.

Uiteindelijke winnaar in de vrije klasse, en met 22 ton toch wel een van de zwaarste trekkers aanwezig, de 2e trekker van Geutjens, een New Holland TG285.

Niet enkel tractoren, ook deze Renault deed een poging, en deed het niet slecht.

Nog een combinatie van Vandervelden. Dit keer een Valtra 8950 met erachter een hydraulisch aangedreven uitrijwagen.

Cuyvers tractoren in samenwerking met Stock 2000 met 2 Massey Ferguson tractoren. Helaas kwamen ook zij met 2 niet verder dan de 76 meter van de New Holland van Geutjens.

En als laatste in de vrije klasse zien we H. De COSTER nog een keertje. Dit keer niet met een gewone trekker, maar wel met hun Komatsu D65PX.

Vervolgens kijken we nog even naar de laatste klasse van de trekkertrek, namelijk de specials in de MEGAsport. Als eerste zien we de RED BULL.

De Red Warrior met een mooie pluim uit de pijp.

nog een Volvo BM, dit keer genaamd The Gambler.

International in de MEGAsport klasse.

‘Vatra 8950‘.

En als laatste kijken we nog naar de Fordson van R. aerts.

Met deze laatste foto komen we meteen ook aan het einde van deze 5-delige reeks vanop de trekkertrek in Peer. Ik hoop dat jullie genoten hebben van de reeksen.

Deed jij mee in een van deze klasse en wil je meer foto’s van je trekker? Of sta je niet tussen de foto’s? Neem dan gerust contact op via de contact pagina. Dan kunnen wij de foto’s doorsturen via mail. Vermeld in de mail ook in welke reeks je meedeed, en indien mogelijk ook je reeksnummer.

De volledige uitslagen zijn te bekijken op de website van de Groene Kring Peer (www.gkpeer.be) of rechtstreeks te downloaden (Klik).

Update door Mike Vanduffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *